HAB Advies Holland Advies Bureau
HAB Juridisch HAB Ontwerp Contact

Juridisch

HAB is een advies bureau met ruim jaar ervaring en kennis op het gebied van werktuigbouw en technische constructies. H.A.B. gebruikt deze kennis om bij geschillen op technisch gebied, wat veelal uitloopt op een rechtzaak voor beide partijen, hierin te adviseren en klachten of ongegronde klachten bloot te leggen. Dit kan op schrift, maar ook visueel of beide.

Een goed onderbouwd advies met kennis van zaken maakt de rechtsgang indien nodig veel korter, wat weer resulteert in minder kosten en vooral de onnodige tijd en ergenis welke met niet goed onderbouwde problematiek samen kan gaan.

Wij werken met normale tarieven, terwijl in de advocatuur tarieven van 150,- tot 350,- Euro per uur meer regel zijn dan uitzondering en het in 9 van de 10 gevallen toch weer op het bord van een aangewezen techneut komt te liggen.

Een goed onderbouwd advies en duidelijkheid van zaken geeft voor Uw advocaat dat middel wat nodig is om ook Uw advocaat die informatie te geven welke men begrijpt en met goed advies naar de rechtbank kan gaan.

In veel gevallen, is bemiddeling van ons tussen U en Uw leverancier of afnemer reeds voldoende, om de weg naar de rechtbank achterwege te laten.

Tevens weet U vooraf zonder enige kosten of de zaak kans van slagen heeft.

Kortom qua kosten houden we de zaken kort en duidelijk.