HAB Advies Holland Advies Bureau
Ontwerp Geuma® machines Contact

Geuma® machines

Een efficiënte productie en een hoogwaardig product vragen om betrouwbare, hoogwaardige machines. Met Geuma® machine kunt u niet alleen uw productieproces en producten aanzienlijk hoger niveau brengen. Geuma® machines worden al meer dan jaar gebouwd door ons. Sinds 1965 ons bedrijf al meer dan 4250 algemene en speciale Geuma® machines (in gewicht variërend van 100kg tot 160 ton) ontworpen en geleverd, onder meer voor de metaal-, kunst- en houtverwerkende industrie en de scheeps- en ketelbouw, alsmede voor installatiebedrijven.

HAB heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de meest uiteenlopende machines, zowel conventioneel als NC- en CNC-gestuurd. Onder de naam Geuma® produceren wij onder meer hydraulische persen (in C- en O- frame tot 60.000 kN), kantelbanken, afwikkelmachnies, ponsmachines, boormachines, zaagmachines en automaten (2000mm en meer is geen uitzondering), lasautomaten en -straten, slijpopstellingen en diverse andere apparaten en machines worden door HAB vervaardigd. Door deze veelzijdigheid is HAB tevens in staat complete fabrieken in te richten.

De kracht van het bedrijf is vooral gelegen in de flexibele, bijna onbeperkte mogelijkheden als het om speciaalmachines gaat. Zo ontwierp en bouwde HAB in opdracht van een klant al eens een zaagmachine met een zaagblad van 60 meter lengte, terwijl voor een andere opdrachtgever een hydraullische pers met een slaglengte van 10 meter werd ontwikkeld en gefabriceerd.

Wij zijn dan ook vooral gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen; de klant heeft een (productie)probleem, waarvoor een oplossing moet worden gevonden. Een Geuma® machine die geheel nar wens van de klant kan worden ontwikkeld, biedt de oplossing.

Zijn de Geuma® machines vaak uniek; ze worden ook gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid. Dat komt omdat KWALITEIT bij HAB met hoofdletters wordt geschreven.

Bovendien maakt het bedrijf bij elke Geuma® machine gebruik van ISO-, C-top en IEC-delen die door HAB worden vastgelegd in een CE-document. Onderdelen kunnen daardoor heel makkelijk vervangen worden. Overigens zijn Geuma® machines niet alleen vrijwel storingsvrij; ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat een aantal machines die door ons in de zestiger jaren zijn ontwikkeld en gebouwd, nog altijd in bedrijf zijn. Uiteraard worden alle Geuma® machines geleverd met CE-keur.

Wilt u ook uw productie verbeteren en uw machine park naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op!